Bike&Co is een coöperatieve vennootschap, ontstaan op initiatief van Fiets&Werk.  Het samenwerkingsverband bestaat uit een netwerk van 14 sociale fietsondernemingen, gespecialiseerd in de verhuur, de verkoop, het onderhoud en het herstel van bedrijfsfietsen. Daarnaast kunnen klanten bij Bike&Co ook terecht voor pechhulp, verzekeringen en fietsaccessoires en –kledij. De uitgebreide dienstverlening wordt bovendien gecombineerd met eenvoud in administratie, facturatie en centraal vlootbeheer. Hoe meer bedrijven ontlast worden, hoe gemakkelijker het immers wordt om bedrijfsfietsen te introduceren.

Bike&Co heeft stadsfietsen, elektrische fietsen en vouwfietsen in het gamma. De (elektrische) fietsen werden met zorg samengesteld door de fietsexperts van Bike&Co. Elk model en onderdeel is gewikt en gewogen op zijn duurzame en kwaliteitsvolle eigenschappen. Zo kan Bike&Co een prima service garanderen op het vlak van preventief onderhoud en herstellingen.

Als samenwerkingsvorm is er gekozen voor een coöperatieve vennootschap mèt sociaal oogmerk. Bedrijven die met Bike&Co in zee gaan helpen ook mee aan het behoud en de creatie van sociale tewerkstellingsplaatsen, zinvol werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Informatie

Website: www.bikeandco.be 
e-mail: info [at] bikeandco.be 
Tel 0488 952 890